Qui sóc

Vaig estudiar dos anys al Centre de Fotografia Internacional de Barcelona, sota la supervisió del reconegut fotògraf Manel Esclusa, amb el que vaig aprendre les tècniques més importants sobre el tractament, estudi i composició fotogràfic i concepte d'imatge.

Els meus inicis en el món laboral, després d'una breu temporada com a meritori en diferents empreses, varen ser en els inicis de la Generalitat de Catalunya, concretament en el llavors nounat Departament de Cinema i Video, on ens ocupàvem de produïr i promocionar les diferents obres que es produïen a Catalunya així com produccions pròpies. Allà vaig aprendre a utilitzar un estudi d'imatge i so, utilitzant moltes vegades les tècniques d'edició dels films que produïem. Així mateix organitzavem diferents events, com el Festival Fantàstic de Sitges.

Després de 6 anys, vaig decidir agafar una excedència per treballar en l'editorial familiar, iniciant nous projectes com la revista Catalunya Bàsquet així com diferents temes relacionats amb el món editorial. El 1993 vaig tornar a la Generalitat de Catalunya, concretament al Centre de Noves Tendències KRTU, una secció del Departament de Cultura que s'encarregava d'organitzar i promocionar noves arts i artistes. Durant aquest temps, varem organitzar l'Any Miró, l'Any Josep Pla així com l'organització d'exposicions com Homo Ecologicus, dedicada a l'evolució del ser humà. Durant aquest temps, molt fructífer en coneixements, varem tractar amb diferents artistes reconeguts com Pau Riba, Perejaume, així com mantenir una estreta relació amb institucions com la Fundació Miró o la Fundació Josep Pla de Palafrugell, entre d'altres.

En aquest periode, vaig començar a interessar-me pel món d'Internet, en els seus inicis, i aprendre de forma autodidacta tots els seus complexes llenguatges i començant a dissenyar pàgines personals. Amb el temps, vaig anar perfeccionant les tècniques adeqüant-me als temps i mecanismes actuals. El 1999 vaig agafar, de nou, l'excedència per tornar a l'editorial familiar i iniciar de zero el projecte de crear un àrea d'Internet amb l'el·laboració de webs com Tot Catalunya, Comarca Activa, Puntvallès i, posteriorment, Tot Nuvis, Solo Bodas, Cuina Catalana i moltes altres més fins consolidar-ho i ser una peça fonamental en el funcionament empresarial.

El 2010 em vaig independitzar laboralment per fundar l'empresa Alpha Disseny, un lloc per idear i portar a terme projectes, sempre relacionats amb el món online. Tot Nuvis, Futbol Barcelona, Comer Sano, Outlets Ofertas i Restaurantes Selectos van ser les primeres aportacions, posteriorment es van afegir Va de Boda i Festes Catalunya. Tots són portals temàtics que han permès a l'empresa mantenir-se i créixer durant tots aquests anys. També ens hem adentrat en el món dels Fashion Films creant el nostre per Tot Nuvis.

Actualment Alpha Disseny és una agència de màrqueting online que té productes propis i ofereix serveis a tercers.