Ranquing de series…

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qL-QeDpg-3o[/youtube]
A dia d’avui, hi han moltes sèries que son imprescindibles, antigues i noves. Ara estem vivint una època daurada pel món de les sèries gràcies, especialment, a l’aposta de les petites cadenes americanes de cable que han donat una bona lliçó de qualitat a moltes majors. De la mateixa manera que el cinema viu una forta crisi d’idees, amb molts remakes i adaptacions de comics a qual pitjor, les sèries han ocupat el lloc privilegiat per a molts espectadors. Jo, ara mateix, estic enganxat a una meravellosa sèrie de ciencia ficció «Battlestar Galactica», feia molt temps que no veia un producte d’aquest gènere amb tanta qualitat. Des de Star Trek, que havia sequera d’idees, de bons guions..

Si he d’establir el meu ranquing a dia d’avui, seria aquest:
1. Star Trek. The next Generation
2. El Ala Oeste de la Casa Blanca
3. Los Soprano
4. Perdidos
5. Battlestar Galactica
6. El Abogado
7. Mujeres Desesperadas
8. Twin Peaks
9. Millennium
10. Expediente X

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.