Porcupine Tree. La magia de Wilson, web oficial en espanyol

Seguint la “febre” generada des del concert de Barcelona, aquesta setmana m’han donat la confirmació de l’oficialitat de la meva web en castellà dels Porcupine Tree, i que avui mateix he acabat de renovar amb nou domini: porcupinetree.es i nou disseny, molt més seriós, elegant i d’acord amb l’estètica del grup.

Així, els dos projectes, la web oficial i el Street Team, ja estan en marxa i em fan molta il·lusió ja que he comprovat que son molts més els fans d’aquí i que els interessa el que faig, del que realment pensava. Aquests projectes poden donar molt de si, obrint portes a futures col·laboracions amb altra gent, i especialment em permet gaudir del que m’agrada amb gent que afi, amb les mateixes sensacions i inquietuds.

D’altra banda, he començat un nou tractament per l’ansietat i espero que aquest cop sigui el definitiu i vagi directe i en línia recte, que ja toca.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Deja un comentario