Steven Wilson Street Team España

 

Porto una setmana totalment “porcupiana” arrel del concert del passat dissabte. Entre actualitzar la meva web “La magia de Wilson” i altres coses, pràcticament he estat dedicat, en el meu temps lliure, a l’activitat del grup i pendent de moltes coses relacionades amb Wilson i companyia. I això que aquesta setmana no estic massa fi degut a un bon refredat que m’està sortint de valent.

La darrera activitat ha estat la creació del Steven Wilson Street Team España, una web del MySpace en relació amb altres d’Anglaterra, França, Italia, França i Japó, on es pretén la promoció de la figura i obra del Steven Wilson. M’ha fet molta il·lusió ja que, ara per ara, sóc el principal valedor del Wilson a la xarxa a tot l’estat espanyol i aquest, en concret, era un projecte que em rondava feia temps al veure els d’altres paisos.

Ara només queda que es vagin apuntant els fans d’aqui i, per que no, d’altres indrets, i que poguem continuar amb la tasca de divulgar l’extensíssima obra d’aquest geni modern com, la majoria, quasi desconeguts per la gran majoria de gent.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Deja un comentario