El final de Los Soprano

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NUT07eZoXPw[/youtube]

Ahir vaig veure, finalment, el final de la serie «Los Soprano», una de les millors de tots els temps, sens dubte.

Soc un seriòleg compulsiu, no recordo cap època de la meva vida sense una sèrie pel mig, el mateix que em passa amb la música, i he vist l’evolució en contingut, estètica, al llarg del temps. Los Soprano, ja una sèrie de culte malgrat la seva proximitat, és absolutament esplèndida en tots els sentits, en el treball d’actors, en els guions, i després de sis temporades i mitja o set, segons com es vegi, va arribar al final a principis d’aquest any.

M’agrada veure cada nit les sèries en DVD, i fins ara no havia pogut comprar la darrera entrega amb els últims capítols. Ja havia llegit que el capítol final havia estat polèmic, sobretot els USA, i després de veure’l ho entenc més encara. No xafaré la guitarra per a qui no ho hagi vist però sorprèn, i molt. Després et quedes una bona estona rumiant el seu sentit, i cadascú treu les seves pròpies conclusions.

En fi, que una altra gran gran sèrie acaba, segurament estaria entre les meves top 5 de sempre junt amb «El Ala Oeste de la Casa Blanca», «Perdidos», «Star Trek» i «Treintaytantos», encara que em deixaria tantes com «24», «Friends», «Millennium» o «X-Files»… però això continua.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.