DANCING QUEEN, LA CANÇÓ POP PERFECTE

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ctzIEjjOfd4[/youtube]
Recordo que va ser un dels primers singles que vaig comprar, allà per l’any 1976, i també recordo com el vaig quasi cremar de tant posar-lo al meu tocadisc petit que tenia al costat del llit. Era “Dancing Queen” d’ABBA, un tema alegre, enganxós i fantàstic. El grup suec era molt criticat des de bastants àmbits musicals, i segurament molts d’aquells avui s’empassarien les seves paraules al veure com el grup no només ha sobreviscut als anys sino que avui en dia, més que mai, estan en boca de tothom, gràcies també a l’èxit de Mamma Mia.
I m’agradaria reivindicar aquest tema, Dancing Queen, com a cançó perfecte, pop instantani de qualitat i que mai cansa escoltar-lo. Els elitistes i snobs segur que també, en la intimitat, deuen haver ballat amb aquest tema dels ja enyorats ABBA…

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Deja un comentario