GRÀCIES…

Ara fa un any ens va deixar Oriol Piera, fundador de les publicacions Gol Esports i La Portada. Ell va iniciar el projecte que va originar la creació de Piera Edicions S.L., grup editorial del qual formen part més de vint productes escrits i digitals.

El nostre grup vol recordar l’excel•lent tasca que va crear i l’impuls que amb entusiasme, rigor i eficacia ha donat com a resultat, entre d’altres, aquesta publicació que teniu entre mans.

Piera Edicions S.L. es avui una editorial model gràcies a la tasca d’Oriol Piera, model que continuarà amb l’esforç, amb la mateixa il•lusió i treball, seguint les directrius des de l’inici i actualitzant moltes de les seves idees i projectes que, estem segurs, estaria del tot orgullós.

Des d’aquestes línies, Piera Edicions S.L. vol agrair les nombroses mostres de suport que durant tot aquest any ha rebut per part d’amics, coneguts i lectors. L’Oriol Piera estaria molt orgullós de totes i cadascuna de les respostes rebudes. Nosaltres ens comprometem a seguir formant part de tots vostès, com sempre ha estat. Simplement, gràcies.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail